divendres, 23 d’abril de 2010

Dissabte 23 d'abril de 2005

El meu primer Sant Jordi! No he pogut passejar pels carrers però el pare m'ha fet portar la meva primera rosa. S'ha emocionat tant que fins i tot li saltaven les llàgrimes. Sembla que avui era el dia de les emocions. La meva avia també ha plorat quan la mare m'ha aixecat dins la incubadora i m'ha ensenyat. Estic impacient per saber quin llibre m'han comprat els pares!

Avui també hi ha hagut sessió de fotos. Molt curta, per aprofitar que m'havia tret la sonda de menjar i tenia la cara neta. Minuts després ja tornava a portar la sonda. Diuen que sóc massa petita encara per menjar del pit de la mare o del biberó... però jo no ho crec.


A final del matí he fet una bonica demostració i he fet unes caquetes voladores a la incubadora. Així els avis i les cosines de la mare han pogut veure totes les meves habilitats. Avui eren els pares qui em canviaven, i han hagut de manegar-se amb aquest embolic. Són encara una mica patosos i insegurs movent-me per canviar-me i rentar-me, però a poc a poc van millorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada